ППК сервисот на ЕМИТЕР е наменет за поддршка на читателите – самоградители на електронски уреди. По навистина популарни цени нудиме плочки со печатени кола (ППК), самолепливи маски и програмирани чипови за електронските конструкции објавени во списанието и во нашите книги и брошури. На оваа страница е прикажан листинг на овие производи по години и броеви, а купувањето е овозможено преку нашата е-продавница (www.emiter.mk) во менијата “Печатени плочки (ППК)“, “Чипови“ и “Маски.

Сите производи од ППК сервисот на ЕМИТЕР се презентирани со фотографија и основни податоци за идентификација (за кој проект се наменети и во кој број на ЕМИТЕР е објавен тој проект) со што се елиминирани можните проблеми и непрецизности при одбирање и купување. Следете ги упатствата за купување и нарачаните производи ќе ги добиете на вашата адреса во најкраток временски рок.
Напоменуваме дека ЕМИТЕР не продава електронски елементи, кит-комплети, склопени модули или готови уреди. За тоа обратете се до фирмите и поединците кои тргуваат со електронски материјали - погледнете ги рекламите и малите огласи во списанието и на нашиот веб-портал.

П.С. Доколку некои плочки, маски и чипови ги нема во е-продавницата, а ги има во оваа листа и се достапни, тогаш можете да ги нарачате преку e-mail или телефон.

 


ЕМИТЕР 7-12/2020
Напис Шифра Цена Нарачај

Тестер на зенер диоди

ППК2001 80.00
ЕМИТЕР 4-6/2019
Напис Шифра Цена Нарачај

Детектор за растојание

ППК1901 160.00
ЕМИТЕР 10-12/2018
Напис Шифра Цена Нарачај

Taurus 20 - SSB QRP трансивер - приемник (TX)

ППК1801 130.00

Автоматизација за ајвар

ППК1802 110.00

Универзална плочка

ППКУНИ1 80.00

Универзална плочка

ППКУНИ1а 80.00

Универзална плочка

ППКУНИ1б 80.00

Универзална плочка

ППКУНИ2 120.00

Универзална плочка

ППКУНИ2а 120.00

Универзална плочка

ППКУНИ3 180.00
ЕМИТЕР 4-6/2017
Напис Шифра Цена Нарачај

Таурус 20 SSB QRP трансивер - предавател (TX)

ППК1701 160.00
ЕМИТЕР 9-10/2016
Напис Шифра Цена Нарачај

Предзасилувач за микрофон

ППК1601 80.00

Логичка сонда

ППК1602 80.00

Мини-полнач на Li-Ion батерија

ППК1603 60.00
ЕМИТЕР 1-2/2015
Напис Шифра Цена Нарачај

миниПонг - испрограмиран PIC12F675

CHIP151 400.00

миниПонг

ППК1501 120.00
ЕМИТЕР 11-12/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

Светлечки тетраедар

ППК1426 140.00

Детектор на лага

ППК1427 100.00
ЕМИТЕР 10/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

Електронски мозочен стимулатор - самолеплива маска

MASK141 100.00

Електронски мозочен стимулатор

ППК1424 200.00

ФМ мини-прислушкувач

ППК1425 60.00
ЕМИТЕР 8-9/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

140W засилувач со LM3886T во паралелна врска

ППК1421 220.00

Индикатор за 12V акумулатор

ППК1422 60.00

Повеќебојна светлечка ѕвезда

ППК1423 300.00
ЕМИТЕР 6-7/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

200W Hi-Fi засилувач во класа Д (двослојна)

ППК1417 320.00

Регулатор за AC колекторски електромотор - верзија 1

ППК1418 150.00

Регулатор за AC колекторски електромотор - верзија 2

ППК1419 120.00

Симулатор на присуство за заштита од кражба

ППК1420 210.00
ЕМИТЕР 5/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

PIC дисплеј за компјутер - испрограмиран PIC18F2550

CHIP141 1300.00

PIC дисплеј за компјутер - ППК за THT верзија

ППК1414 60.00

PIC дисплеј за компјутер - ППК за SMT верзија

ППК1415 60.00

Стерео тон-контрола со TDA1524A

ППК1416 280.00
ЕМИТЕР 4/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

Дигитален часовник со голем дисплеј - ППК А

ППК1410 260.00

Дигитален часовник со голем дисплеј - ППК Б

ППК1411 60.00

Дигитален часовник со голем дисплеј - ППК В

ППК1412 120.00

Скалично светло со предупредување

ППК1413 70.00
ЕМИТЕР 3/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

Регулатор на температура 2

ППК1408 150.00

Мал аудиозасилувач со TBA820M

ППК1409 60.00
ЕМИТЕР 2/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

Аудиозасилувач со PCL86 - MK3

ППК1404 120.00

Безбедносен систем со PIC

ППК1405 180.00

Регулатор на температура 1

ППК1406 100.00

Едноставен алкотестер

ППК1407 80.00
ЕМИТЕР 1/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

Радиопредавател за 144MHz

ППК1401 80.00

Аларм за брава

ППК1402 60.00

Детектор за метал

ППК1403 110.00
ЕМИТЕР 12/2013
Напис Шифра Цена Нарачај

Собен термометар со 30 LED

ППК1324 220.00

Аудиозасилувач со PCL86

ППК1325 120.00

Детектор на ЕМ зрачење

ППК1326 60.00
ЕМИТЕР 11/2013
Напис Шифра Цена Нарачај

Индикатор за низок напон на акумулатор

ППК1323 60.00
ЕМИТЕР 10/2013
Напис Шифра Цена Нарачај

ФМ-радиоприемник со ламби - ФМ-тјунер

ППК1321 160.00

Pages