Претплата

Сите 4 броја во годината + 2 или 4 гратис примероци од претходните броеви по Ваш избор (*) ќе Ви бидат доставени на Вашата адреса!!! Плус, ќе добиете и 20% попуст на сите наши производи и по некој подарок (брошура, каталог, ППК, купон за попуст...), за разлика од оние што списанието ќе го купуваат “број по број“!!! 

ЕМИТЕР е прозорец кој Ве воведува во бескрајниот свет на науката и техниката, Ве информира за најновите достигнувања на тоа поле и Ви всадува знаења и практични вештини што Ве издигнуваат на многу повисоко рамниште за кое не сте ни сонувале. Уште од 1995-та ЕМИТЕР Ве држи во тек со откритијата и достигнувањата на науката и техниката. Од најдлабоките мистерии на вселената до “чудата“ на техниката, ЕМИТЕР е за секој оној што знае дека науката и техниката се инспиративни, фасцинантни и клучни за разбирање на нашиот свет. Нашето долгогодишно искуство, преточено во преку 200 изданија, е гаранција за Вашата инвестиција.
 

Зошто да се претплатите на ЕМИТЕР? 
- Заштедувате до 50% од редовната цена; 
- Добивате 20% попуст на сите наши производи; 
- Имате гарантирана цена за време на траењето на претплатата; 
- Го добивате списанието на својата адреса; 
- Никогаш нема да пропуштите некој број; 
- Секогаш ќе бидете во тек со научните и техничките достигнувања; 
- Повремено добивате подароци во форма на брошура, каталог, ППК, купон за попуст...; 
- Со претплатата ги поддржувате сите наши активности коишто резултираат со исклучително висок квалитет на списанието на сеопшто задоволство; 
- Со претплатата ја поддржувате нашата мисија за унапредување на научно-техничката култура и поттикнување на иновативноста и техничко-технолошкиот развој во Македонија.
 

Претплатете се на ЕМИТЕР уште денеска! 
Разгледајте ја нашата комплетна понуда и одберете го начинот на претплата што најмногу Ви одговара! 

 

 

 

Клучни зборови: