Претплатете се на ЕМИТЕР
и секој месец новиот број добивајте го дома или читајте го online
ЕМИТЕР 206 - 7-8/2023
Печатено: 200 ден.
Електронско: 100 ден.
ЕМИТЕР 205 - 11/2022
Печатено: 200 ден.
Електронско: 100 ден.
ЕМИТЕР 204 - 4/2022
Печатено: 200 ден.
Електронско: 100 ден.
ЕМИТЕР 1-6/2021
Печатено: 200 ден.
Електронско: 100 ден.
ЕМИТЕР 7-12/2020
Печатено: 200 ден.
Електронско: 100 ден.
ЕМИТЕР 7-12/2019
Печатено: 200 ден.
Електронско: 100 ден.
ЕМИТЕР 4-6/2019
Печатено: 200 ден.
Електронско: 100 ден.
ЕМИТЕР 1-3/2019
Печатено: 200 ден.
Електронско: 100 ден.
ЕМИТЕР 10-12/2018
Печатено: 200 ден.
Електронско: 100 ден.
ЕМИТЕР 4-6/2017
Печатено: 200 ден.
Електронско: 100 ден.
ЕМИТЕР 9-10/2016
Печатено: 200 ден.
Електронско: 100 ден.
ЕМИТЕР 1-2/2015
Печатено: 180 ден.
Електронско: 90 ден.

Pages

ПРЕТХОДНИ БРОЕВИ

Дали пропуштивте некои броеви?

Набавете ги и комплетирајте ја вашата колекција!

Претходните броеви на ЕМИТЕР се достапни како печатено и како електронско издание. Со оглед на тоа што од неодамна е започната дигитализација на претходните броеви, во овој момент најголем дел од претходните броеви се достапни само во печатена верзија, а електронските изданија постепено ќе бидат воведувани. Печатените изданија од претходните броеви на ЕМИТЕР се продаваат по својата номинална цена (означена на корицата), а електронските изданија се поевтини за 30-40%.

Претходните броеви можете да ги разгледате на овие страници, а купувањето е овозможено преку нашата е-продавница (www.emiter.mk) во менито “Списание ЕМИТЕР“ (https://emiter.mk/Content.aspx?idMenu=5). Пронајдете ги броевите кои ви се потребни, следете ги упатствата при купување и вашите ЕМИТЕР-и во најкраток можен рок ќе бидат со вас. Читателите од Скопје претходните броеви од печатените изданија можат да ги набават и директно во продавницата “ГАЦ електроника“ (бул. К.Ј. Питу 28а/3 - ТЦ Скопјанка).

П.С. Доколку некои броеви ги нема во е-продавницата, а ги има во оваа листа и се достапни, тогаш можете да ги нарачате преку e-mail или телефон.