Претплатете се на ЕМИТЕР
и секој месец новиот број добивајте го дома или читајте го online
ЕМИТЕР 6/2011
Печатено: 130 ден.
Електронско: 65 ден.
ЕМИТЕР 5/2011
Печатено: 130 ден.
Електронско: 65 ден.
ЕМИТЕР 4/2011
Печатено: 130 ден.
Електронско: 65 ден.
ЕМИТЕР 3/2011
Печатено: 130 ден.
Електронско: 65 ден.
ЕМИТЕР 2/2011
Печатено: 130 ден.
Електронско: 65 ден.
ЕМИТЕР 1/2011
Печатено: 130 ден.
Електронско: 65 ден.
ЕМИТЕР 12/2010
Печатено: 130 ден.
Електронско: 65 ден.
ЕМИТЕР 11/2010
Печатено: 130 ден.
Електронско: 65 ден.
ЕМИТЕР 10/2010
Печатено: 130 ден.
Електронско: 65 ден.
ЕМИТЕР 9/2010
Печатено: 130 ден.
Електронско: 65 ден.
ЕМИТЕР 7-8/2010
Печатено: 180 ден.
Електронско: 90 ден.
ЕМИТЕР 6/2010
Печатено: 130 ден.
Електронско: 65 ден.

Pages

ПРЕТХОДНИ БРОЕВИ

Дали пропуштивте некои броеви?

Набавете ги и комплетирајте ја вашата колекција!

Претходните броеви на ЕМИТЕР се достапни како печатено и како електронско издание. Со оглед на тоа што од неодамна е започната дигитализација на претходните броеви, во овој момент најголем дел од претходните броеви се достапни само во печатена верзија, а електронските изданија постепено ќе бидат воведувани. Печатените изданија од претходните броеви на ЕМИТЕР се продаваат по својата номинална цена (означена на корицата), а електронските изданија се поевтини за 30-40%.

Претходните броеви можете да ги разгледате на овие страници, а купувањето е овозможено преку нашата е-продавница (www.emiter.mk) во менито “Списание ЕМИТЕР“ (https://emiter.mk/Content.aspx?idMenu=5). Пронајдете ги броевите кои ви се потребни, следете ги упатствата при купување и вашите ЕМИТЕР-и во најкраток можен рок ќе бидат со вас. Читателите од Скопје претходните броеви од печатените изданија можат да ги набават и директно во продавницата “ГАЦ електроника“ (бул. К.Ј. Питу 28а/3 - ТЦ Скопјанка).

П.С. Доколку некои броеви ги нема во е-продавницата, а ги има во оваа листа и се достапни, тогаш можете да ги нарачате преку e-mail или телефон.