ППК сервисот на ЕМИТЕР е наменет за поддршка на читателите – самоградители на електронски уреди. По навистина популарни цени нудиме плочки со печатени кола (ППК), самолепливи маски и програмирани чипови за електронските конструкции објавени во списанието и во нашите книги и брошури. На оваа страница е прикажан листинг на овие производи по години и броеви, а купувањето е овозможено преку нашата е-продавница (www.emiter.mk) во менијата “Печатени плочки (ППК)“, “Чипови“ и “Маски.

Сите производи од ППК сервисот на ЕМИТЕР се презентирани со фотографија и основни податоци за идентификација (за кој проект се наменети и во кој број на ЕМИТЕР е објавен тој проект) со што се елиминирани можните проблеми и непрецизности при одбирање и купување. Следете ги упатствата за купување и нарачаните производи ќе ги добиете на вашата адреса во најкраток временски рок.
Напоменуваме дека ЕМИТЕР не продава електронски елементи, кит-комплети, склопени модули или готови уреди. За тоа обратете се до фирмите и поединците кои тргуваат со електронски материјали - погледнете ги рекламите и малите огласи во списанието и на нашиот веб-портал.

П.С. Доколку некои плочки, маски и чипови ги нема во е-продавницата, а ги има во оваа листа и се достапни, тогаш можете да ги нарачате преку e-mail или телефон.

 


ЕМИТЕР 10/1998
Напис Шифра Цена Нарачај

Дигитален mΩ-метар ADR INS2

981001 120.00

Логичка сонда 1

981002 100.00

Логичка сонда 2

981003 60.00
ЕМИТЕР 9/1998
Напис Шифра Цена Нарачај

Повеќеканална разгласна миксета VT-101

980901 140.00

Повеќеканална разгласна миксета VT-202

980902 110.00

Повеќеканална разгласна миксета VT-303

980903 110.00

Повеќеканална разгласна миксета VT-606

980904 140.00

Електронски метроном - основна плочка

980905 60.00

Електронски метроном - напојување

980906 60.00

TV UHF предзасилувач

980907 90.00

Повеќеканална разгласна миксета - предна маска

9809М1 120.00
ЕМИТЕР 7-8/1998
Напис Шифра Цена Нарачај

Светлосен прекинувач

980701 80.00

Тритонски гонг

980702 100.00

3D очила

980703 60.00

Радио телекоманда - предавател

980704 130.00

Радио телекоманда - приемник

980705 60.00

Радио телекоманда - декодер

980706 60.00

Кодирана брава - основна плоча

980707 100.00

Кодирана брава - тастатура

980708 100.00

Тестер за диоди

980709 60.00

Напојување за засилувачи

980710 160.00
ЕМИТЕР 6/1998
Напис Шифра Цена Нарачај

Автомат за скалично светло

980601 80.00

Дисторзија за гитара

980602 150.00
ЕМИТЕР 5/1998
Напис Шифра Цена Нарачај

Напојување со мек старт

980501 100.00

Уред за снимање на телефонски разговори

980502 100.00

Автоаларм АА1302

980503 70.00

Едноставен конвертор на температура во напон

980504 60.00

DC-AC конвертор

980505 110.00
ЕМИТЕР 4/1998
Напис Шифра Цена Нарачај

Дигитален фреквенцметар - основен модул

980401 120.00

Дигитален фреквенцметар - мерен засилувач

980402 60.00

Дигитален фреквенцметар - делител со 100

980403 120.00

Дигитален фреквенцметар - делител со 10

980404 60.00

Дигитален фреквенцметар - дисплеј

980405 100.00

3-канален Light Show

980406 300.00

3-канален Light Show - предна и задна маска

9804М1 100.00
ЕМИТЕР 3/1998
Напис Шифра Цена Нарачај

Развоен систем GTALKF1

980301 210.00

Регулатор на напон

980302 60.00

500W излезен засилувач

980303 230.00

Активна UHF антена

980304 70.00
ЕМИТЕР 2/1998
Напис Шифра Цена Нарачај

Дигитален термометар

980201 120.00

Биојонизатор

980202 220.00

Трепкач

980203 60.00
ЕМИТЕР 1/1998
Напис Шифра Цена Нарачај

Дигитален мерач на капацитивност - матична плоча

980101 290.00

Дигитален мерач на капацитивност - дисплеј

980102 70.00

Дигитален мерач на капацитивност - осцилатор

980103 60.00

Детектор на влага

980104 80.00

Засилувач 60+60W

980105 100.00

Pages