ППК сервисот на ЕМИТЕР е наменет за поддршка на читателите – самоградители на електронски уреди. По навистина популарни цени нудиме плочки со печатени кола (ППК), самолепливи маски и програмирани чипови за електронските конструкции објавени во списанието и во нашите книги и брошури. На оваа страница е прикажан листинг на овие производи по години и броеви, а купувањето е овозможено преку нашата е-продавница (www.emiter.mk) во менијата “Печатени плочки (ППК)“, “Чипови“ и “Маски.

Сите производи од ППК сервисот на ЕМИТЕР се презентирани со фотографија и основни податоци за идентификација (за кој проект се наменети и во кој број на ЕМИТЕР е објавен тој проект) со што се елиминирани можните проблеми и непрецизности при одбирање и купување. Следете ги упатствата за купување и нарачаните производи ќе ги добиете на вашата адреса во најкраток временски рок.
Напоменуваме дека ЕМИТЕР не продава електронски елементи, кит-комплети, склопени модули или готови уреди. За тоа обратете се до фирмите и поединците кои тргуваат со електронски материјали - погледнете ги рекламите и малите огласи во списанието и на нашиот веб-портал.

П.С. Доколку некои плочки, маски и чипови ги нема во е-продавницата, а ги има во оваа листа и се достапни, тогаш можете да ги нарачате преку e-mail или телефон.

 


ЕМИТЕР 4/1999
Напис Шифра Цена Нарачај

Безжичен light show

ППК517 100.00

Електронски омекнувач на вода

ППК518 70.00

Мелодично ѕвоно

ППК519 90.00

Мини тајмер

ППК520 60.00
ЕМИТЕР 3/1999
Напис Шифра Цена Нарачај

Професионален извор за напојување - LPS-95/A

990301 280.00

Професионален извор за напојување - LPS-95/B

990302 100.00

Професионален извор за напојување - LPS-95/C

990303 240.00

Професионален извор за напојување - LPS-95/D

990304 100.00

Унивеерзална сирена

990305 80.00

Fuzz за електрична гитара

990306 60.00

DC конвертор 12/24V

990307 100.00
ЕМИТЕР 2/1999
Напис Шифра Цена Нарачај

РФ модулатор

990201 60.00

Заштита за звучници

990202 80.00

Заштита за звучници - побуда за вентилатор

990203 80.00

Детектор на лага

990204 60.00

Двонасочен интерфон

990205 70.00
ЕМИТЕР 1/1999
Напис Шифра Цена Нарачај

Лампашки бафер засилувач XX-D

990101 160.00

Сензорски прекинувач

990102 60.00

Батериски тестер

990103 60.00

Електронска коцка

990104 70.00
ЕМИТЕР 12/1998
Напис Шифра Цена Нарачај

CB приемник

981201 70.00

Стабилизатор за CB приемник

981202 60.00

JoyPad контролер

981203 100.00

JoyPad адаптер

981205 60.00

Тропкач

981206 60.00

Универзален осигурувач

981207 90.00

DIL индикатор

981208 150.00
ЕМИТЕР 11/1998
Напис Шифра Цена Нарачај

100 W транзисторски засилувач

981101 180.00

Напојување за 100W засилувач

981102 180.00

Контролер за лемило

981103 90.00
ЕМИТЕР 10/1998
Напис Шифра Цена Нарачај

Дигитален mΩ-метар ADR INS2

981001 120.00

Логичка сонда 1

981002 100.00

Логичка сонда 2

981003 60.00
ЕМИТЕР 9/1998
Напис Шифра Цена Нарачај

Повеќеканална разгласна миксета VT-101

980901 140.00

Повеќеканална разгласна миксета VT-202

980902 110.00

Повеќеканална разгласна миксета VT-303

980903 110.00

Повеќеканална разгласна миксета VT-606

980904 140.00

Електронски метроном - основна плочка

980905 60.00

Електронски метроном - напојување

980906 60.00

TV UHF предзасилувач

980907 90.00

Повеќеканална разгласна миксета - предна маска

9809М1 120.00
ЕМИТЕР 7-8/1998
Напис Шифра Цена Нарачај

Светлосен прекинувач

980701 80.00

Тритонски гонг

980702 100.00

3D очила

980703 60.00

Радио телекоманда - предавател

980704 130.00

Радио телекоманда - приемник

980705 60.00

Радио телекоманда - декодер

980706 60.00

Кодирана брава - основна плоча

980707 100.00

Кодирана брава - тастатура

980708 100.00

Тестер за диоди

980709 60.00

Pages