Рубрика: Електроника
Биојонизатор
Автор: Петар Аврамовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/1998.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Како да се надмудри природата со вештачка продукција на негативни јони во корист на нашето здравје? Крајно време е да ги искористите своите познавања од електрониката и направите нешто за подобро расположение, подобра микроклима и поволни биоенергетски полиња - изградете био-јонизатор.

Главни елементи и материјали:
Печатена плочка: 980202
 

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/1998. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.