ППК сервисот на ЕМИТЕР е наменет за поддршка на читателите – самоградители на електронски уреди. По навистина популарни цени нудиме плочки со печатени кола (ППК), самолепливи маски и програмирани чипови за електронските конструкции објавени во списанието и во нашите книги и брошури. На оваа страница е прикажан листинг на овие производи по години и броеви, а купувањето е овозможено преку нашата е-продавница (www.emiter.mk) во менијата “Печатени плочки (ППК)“, “Чипови“ и “Маски.

Сите производи од ППК сервисот на ЕМИТЕР се презентирани со фотографија и основни податоци за идентификација (за кој проект се наменети и во кој број на ЕМИТЕР е објавен тој проект) со што се елиминирани можните проблеми и непрецизности при одбирање и купување. Следете ги упатствата за купување и нарачаните производи ќе ги добиете на вашата адреса во најкраток временски рок.
Напоменуваме дека ЕМИТЕР не продава електронски елементи, кит-комплети, склопени модули или готови уреди. За тоа обратете се до фирмите и поединците кои тргуваат со електронски материјали - погледнете ги рекламите и малите огласи во списанието и на нашиот веб-портал.

П.С. Доколку некои плочки, маски и чипови ги нема во е-продавницата, а ги има во оваа листа и се достапни, тогаш можете да ги нарачате преку e-mail или телефон.

 


ЕМИТЕР 9/2011
Напис Шифра Цена Нарачај

Комплетен 500W засилувач за сабвуфер - DC заштита

ППК1130 60.00

LED VU метар со опсег до 60dB

ППК1131 80.00

Коло за намалување на хистерезис

ППК1132 60.00
ЕМИТЕР 7-8/2011
Напис Шифра Цена Нарачај

Едноставен LED осцилоскоп SO-8 - основна плочка SO-01

ППК1122 200.00

Едноставен LED осцилоскоп SO-8 - LED дисплеј SO-02

ППК1123 80.00

Едноставен LED осцилоскоп SO-8 - плочка за побуда SO-03

ППК1124 80.00

Комплетен 500W засилувач за сабвуфер - активен филтер

ППК1125 80.00

Лајт-шоу на 12V

ППК1126 60.00

Стерео пик индикатор

ППК1127 70.00

Акустички локатор за авиомодели

ППК1128 60.00
ЕМИТЕР 6/2011
Напис Шифра Цена Нарачај

Телефонски повикувач за аларм

ППК1120 60.00

Стабилизиран извор во дискретна техника со U/I регулација

ППК1121 80.00
ЕМИТЕР 5/2011
Напис Шифра Цена Нарачај

High-End предзасилувач со ECC83 - напојување

ППК1117 180.00

Мостен адаптер за засилувач

ППК1118 90.00

Сензор за задно светло за магла

ППК1119 60.00
ЕМИТЕР 4/2011
Напис Шифра Цена Нарачај

Предзасилувач со ECC83 - влезно-излезна плочка

ППК1110 150.00

Предзасилувач со ECC83 - основна плочка

ППК1111 180.00

Предзасилувач со ECC83 - атенуатор

ППК1112 60.00

Додаток за електронска коцка

ППК1113 60.00

Аудиофилтер за присуство

ППК1114 60.00

Столна светилка - PMW регулатор

ППК1115 60.00

Столна светилка - матрица за ЛЕД диоди

ППК1116 140.00
ЕМИТЕР 3/2011
Напис Шифра Цена Нарачај

Мултифункциски автомат за школско ѕвоно - ASB-03 дополнителен модул

ППК1107 120.00

Електронско \"петле\"

ППК1108 80.00

USB адаптер/полнач за во автомобил

ППК1109 60.00
ЕМИТЕР 2/2011
Напис Шифра Цена Нарачај

Лажен автоаларм

ППК1104 60.00

Сигнализација и заштита за електронски товар - ELD-05

ППК1105 80.00

Полициски трепкач

ППК1106 120.00
ЕМИТЕР 1/2011
Напис Шифра Цена Нарачај

Диференцијален термостат за комбиниран бојлер

ППК1101 100.00

Полнач за литиум-јонски батерии за лаптоп

ППК1102 60.00

Прекинувач со гласовно бирање

ППК1103 60.00
ЕМИТЕР 12/2010
Напис Шифра Цена Нарачај

Автомат за школско ѕвоно - ASB-01 основен модул

ППК1033 120.00

Автомат за школско ѕвоно - ASB-02 напојување и тајмер

ППК1034 90.00

Адаптер за скајп телефон

ППК1035 60.00

Пливачко светло

ППК1036 140.00
ЕМИТЕР 11/2010
Напис Шифра Цена Нарачај

Аудиоконвертор за лампашки звук

ППК1031 140.00

Микрофонски предзасилувач

ППК1032 60.00
ЕМИТЕР 10/2010
Напис Шифра Цена Нарачај

Стерео тон-контрола со LM833

ППК1029 80.00

Полнач за мобилни телефони

ППК1030 60.00
ЕМИТЕР 9/2010
Напис Шифра Цена Нарачај

МОСФЕТ аудиозасилувач со лампашки звук - засилувач во А-класа

ППК1025 80.00

МОСФЕТ аудиозасилувач со лампашки звук - напојување (варијанта 1)

ППК1026 70.00

МОСФЕТ аудиозасилувач со лампашки звук - напојување (варијанта 2)

ППК1027 70.00

Слушно апаратче

ППК1028 60.00
ЕМИТЕР 7-8/2010
Напис Шифра Цена Нарачај

Стереопредзасилувач со ECC83 - предзасилувач

ППК1021 200.00

Стереопредзасилувач со ECC83 - напојување

ППК1022 180.00

Детектор на електромагнетен "смог"

ППК1023 60.00

Термоелектричен нож за стиропор

ППК1024 70.00
ЕМИТЕР 6/2010
Напис Шифра Цена Нарачај

Заштита на звучник од DC напон со мек старт - основна плочка

ППК1017 80.00

Заштита на звучник од DC напон со мек старт - напојување

ППК1018 60.00

Електронска брава со тајмер

ППК1019 60.00

Pages