ППК сервисот на ЕМИТЕР е наменет за поддршка на читателите – самоградители на електронски уреди. По навистина популарни цени нудиме плочки со печатени кола (ППК), самолепливи маски и програмирани чипови за електронските конструкции објавени во списанието и во нашите книги и брошури. На оваа страница е прикажан листинг на овие производи по години и броеви, а купувањето е овозможено преку нашата е-продавница (www.emiter.mk) во менијата “Печатени плочки (ППК)“, “Чипови“ и “Маски.

Сите производи од ППК сервисот на ЕМИТЕР се презентирани со фотографија и основни податоци за идентификација (за кој проект се наменети и во кој број на ЕМИТЕР е објавен тој проект) со што се елиминирани можните проблеми и непрецизности при одбирање и купување. Следете ги упатствата за купување и нарачаните производи ќе ги добиете на вашата адреса во најкраток временски рок.
Напоменуваме дека ЕМИТЕР не продава електронски елементи, кит-комплети, склопени модули или готови уреди. За тоа обратете се до фирмите и поединците кои тргуваат со електронски материјали - погледнете ги рекламите и малите огласи во списанието и на нашиот веб-портал.

П.С. Доколку некои плочки, маски и чипови ги нема во е-продавницата, а ги има во оваа листа и се достапни, тогаш можете да ги нарачате преку e-mail или телефон.

 


ЕМИТЕР 5/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

Стерео тон-контрола со TDA1524A

ППК1416 280.00
ЕМИТЕР 4/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

Дигитален часовник со голем дисплеј - ППК А

ППК1410 260.00

Дигитален часовник со голем дисплеј - ППК Б

ППК1411 60.00

Дигитален часовник со голем дисплеј - ППК В

ППК1412 120.00

Скалично светло со предупредување

ППК1413 70.00
ЕМИТЕР 3/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

Регулатор на температура 2

ППК1408 150.00

Мал аудиозасилувач со TBA820M

ППК1409 60.00
ЕМИТЕР 2/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

Аудиозасилувач со PCL86 - MK3

ППК1404 120.00

Безбедносен систем со PIC

ППК1405 180.00

Регулатор на температура 1

ППК1406 100.00

Едноставен алкотестер

ППК1407 80.00
ЕМИТЕР 1/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

Радиопредавател за 144MHz

ППК1401 80.00

Аларм за брава

ППК1402 60.00

Детектор за метал

ППК1403 110.00
ЕМИТЕР 12/2013
Напис Шифра Цена Нарачај

Собен термометар со 30 LED

ППК1324 220.00

Аудиозасилувач со PCL86

ППК1325 120.00

Детектор на ЕМ зрачење

ППК1326 60.00
ЕМИТЕР 11/2013
Напис Шифра Цена Нарачај

Индикатор за низок напон на акумулатор

ППК1323 60.00
ЕМИТЕР 10/2013
Напис Шифра Цена Нарачај

ФМ-радиоприемник со ламби - ФМ-тјунер

ППК1321 160.00

ФМ-радиоприемник со ламби - модул за напојување

ППК1322 80.00
ЕМИТЕР 9/2013
Напис Шифра Цена Нарачај

Генератор на правоаголни импулси од 0,24 до 1000 kHz

ППК1319 140.00

Растерувач на кучиња

ППК1320 60.00
ЕМИТЕР 7-8/2013
Напис Шифра Цена Нарачај

Звучен билборд - автоматски рекламен довикувач

ППК1317 220.00

Винов RC осцилатор со ОЗ

ППК1318 60.00
ЕМИТЕР 6/2013
Напис Шифра Цена Нарачај

Сигнал-инјектор

ППК1314 60.00

Едноставен ФМ-радиоприемник - ФМ-тјунер

ППК1315 60.00

Едноставен ФМ-радиоприемник - радиоприемник

ППК1316 90.00
ЕМИТЕР 5/2013
Напис Шифра Цена Нарачај

Дигитален ехо-реверб процесор - комплет маски предна и задна

MASK131 120.00

Дигитален ехо-реверб процесор EERev-4

ППК1312 250.00

Полнач за мобилни телефони со SG3524

ППК1313 80.00
ЕМИТЕР 4/2013
Напис Шифра Цена Нарачај

Часовник со 28 LED - испрограмиран PIC16F84

CHIP131 1000.00

Часовник со 28 LED диоди

ППК1310 420.00

Полнач за NiCd и NiMH батерии

ППК1311 70.00
ЕМИТЕР 3/2013
Напис Шифра Цена Нарачај

Сигнал-трасер

ППК1308 60.00

Сензор за 3 светлински нивоа

ППК1309 70.00
ЕМИТЕР 2/2013
Напис Шифра Цена Нарачај

Детектор на лилјаци

ППК1305 80.00

Автомобилски засилувач 2x40W со TDA8560

ППК1306 60.00

Постепено гаснење на внатрешно светло во автомобил

ППК1307 60.00
ЕМИТЕР 1/2013
Напис Шифра Цена Нарачај

Оптичка врска преку RS232C-порта

ППК1301 90.00

Универзален гитарски предзасилувач

ППК1302 90.00

Полнач на батерии со струја до 2A

ППК1303 60.00

Полнач за NiCd батерии

ППК1304 60.00
ЕМИТЕР 12/2012
Напис Шифра Цена Нарачај

Температурен конвертор за дигитален мултимер

ППК1235 60.00

Бас-експандер со симетрично напојување

ППК1236 100.00

Ограничувач на струја

ППК1237 60.00
ЕМИТЕР 11/2012
Напис Шифра Цена Нарачај

Подобрен ESR-метар - самолеплива маска

MASK124 100.00

Универзален терморегулатор - самолеплива маска

MASK125 80.00

Бас-експандер - самолеплива маска

MASK126 80.00

Подобрен ESR-метар

ППК1232 90.00

Универзален терморегулатор

ППК1233 80.00

Pages