ППК сервисот на ЕМИТЕР е наменет за поддршка на читателите – самоградители на електронски уреди. По навистина популарни цени нудиме плочки со печатени кола (ППК), самолепливи маски и програмирани чипови за електронските конструкции објавени во списанието и во нашите книги и брошури. На оваа страница е прикажан листинг на овие производи по години и броеви, а купувањето е овозможено преку нашата е-продавница (www.emiter.mk) во менијата “Печатени плочки (ППК)“, “Чипови“ и “Маски.

Сите производи од ППК сервисот на ЕМИТЕР се презентирани со фотографија и основни податоци за идентификација (за кој проект се наменети и во кој број на ЕМИТЕР е објавен тој проект) со што се елиминирани можните проблеми и непрецизности при одбирање и купување. Следете ги упатствата за купување и нарачаните производи ќе ги добиете на вашата адреса во најкраток временски рок.
Напоменуваме дека ЕМИТЕР не продава електронски елементи, кит-комплети, склопени модули или готови уреди. За тоа обратете се до фирмите и поединците кои тргуваат со електронски материјали - погледнете ги рекламите и малите огласи во списанието и на нашиот веб-портал.

П.С. Доколку некои плочки, маски и чипови ги нема во е-продавницата, а ги има во оваа листа и се достапни, тогаш можете да ги нарачате преку e-mail или телефон.

 


ЕМИТЕР 1/2009
Напис Шифра Цена Нарачај

Минијатурен ФМ-приемник

ППК401 280.00

Сензорски регулатор на светло

ППК402 60.00

Релакс монитор

ППК403 60.00
ЕМИТЕР 2/2009
Напис Шифра Цена Нарачај

Ултрабрз полнач на NiCd и NiMH батерии

ППК404 60.00

Електронска брава

ППК405 60.00

Дигитален топломер

ППК406 60.00
ЕМИТЕР 3/2009
Напис Шифра Цена Нарачај

Бројач за редослед на чекање - основна плочка

ППК407 60.00

Бројач за редослед на чекање - џамбо дисплеј

ППК408 100.00

Стереозасилувач со DC-volume контрола

ППК409 60.00

Полнач на акумулатори од 6V

ППК410 80.00
ЕМИТЕР 4/2009
Напис Шифра Цена Нарачај

Логичка сонда

ППК411 60.00

Регулатор на вртежи на DC-мотор

ППК412 100.00
ЕМИТЕР 5/2009
Напис Шифра Цена Нарачај

Hi-Fi стереозасилувач 2 х 22W

ППК413 100.00

Индикатор на влага

ППК414 60.00

Испитен инвертор

ППК415 100.00
ЕМИТЕР 6/2009
Напис Шифра Цена Нарачај

Компаратори со 555

ППК416 60.00

Засилувач за антена

ППК417 60.00

Hi-Fi засилувач за слушалки во класа А

ППК418 280.00
ЕМИТЕР 7-8/2009
Напис Шифра Цена Нарачај

400W МОСФЕТ аудиозасилувач

ППК419 130.00

Светлосен трепкач

ППК420 60.00

Сигнализатор за трансмитер на сигнали

ППК421 90.00

Тестер за ЛЕД диоди

ППК422 60.00
ЕМИТЕР 9/2009
Напис Шифра Цена Нарачај

Електронско ехо РД-2.5

ППК423 100.00

Склоп за редоследно вклучување

ППК424 100.00
ЕМИТЕР 10/2009
Напис Шифра Цена Нарачај

Полнач за алкални батерии

ППК425 60.00

Испитувач на ИК и LED-дисплеи

ППК426 180.00
ЕМИТЕР 11/2009
Напис Шифра Цена Нарачај

Регулатор за лемило

ППК427 80.00

Јонизатор на воздух

ППК428 150.00
ЕМИТЕР 12/2009
Напис Шифра Цена Нарачај

Електронски товар - самолеплива маска

MASK41 140.00

Електронски товар - плочка

ППК429 240.00

Автомат за училишно ѕвонче

ППК430 120.00