Рубрика: Електроника
Релакс монитор
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Денес комуникацијата стана толку лесна и пристапна што лесно потпаѓате под убедување дека мора да бидете достапни во кое било време. Мобилните телефони и лаптопи станаа редовен дел од опремата за патување - која и да е целта на патувањето, па дури и кога заминувате на одмор. Но, која беше изворната цел на одморот? Ах, да, опуштањето, релаксирањето... Овој уред ќе ви помогне да не заталкате по работните лавиринти, преоптоварувајќи го вашето тело и ум. Се надеваме дека со помош на него повторно ќе научите да го откриете светот на опуштеноста.

Главни елементи и материјали:
Печатена плочка: ППК403

ИК NE555

 

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.