ППК сервисот на ЕМИТЕР е наменет за поддршка на читателите – самоградители на електронски уреди. По навистина популарни цени нудиме плочки со печатени кола (ППК), самолепливи маски и програмирани чипови за електронските конструкции објавени во списанието и во нашите книги и брошури. На оваа страница е прикажан листинг на овие производи по години и броеви, а купувањето е овозможено преку нашата е-продавница (www.emiter.mk) во менијата “Печатени плочки (ППК)“, “Чипови“ и “Маски.

Сите производи од ППК сервисот на ЕМИТЕР се презентирани со фотографија и основни податоци за идентификација (за кој проект се наменети и во кој број на ЕМИТЕР е објавен тој проект) со што се елиминирани можните проблеми и непрецизности при одбирање и купување. Следете ги упатствата за купување и нарачаните производи ќе ги добиете на вашата адреса во најкраток временски рок.
Напоменуваме дека ЕМИТЕР не продава електронски елементи, кит-комплети, склопени модули или готови уреди. За тоа обратете се до фирмите и поединците кои тргуваат со електронски материјали - погледнете ги рекламите и малите огласи во списанието и на нашиот веб-портал.

П.С. Доколку некои плочки, маски и чипови ги нема во е-продавницата, а ги има во оваа листа и се достапни, тогаш можете да ги нарачате преку e-mail или телефон.

 


ЕМИТЕР 1/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

Радиопредавател за 144MHz

ППК1401 80.00

Аларм за брава

ППК1402 60.00

Детектор за метал

ППК1403 110.00
ЕМИТЕР 2/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

Аудиозасилувач со PCL86 - MK3

ППК1404 120.00

Безбедносен систем со PIC

ППК1405 180.00

Регулатор на температура 1

ППК1406 100.00

Едноставен алкотестер

ППК1407 80.00
ЕМИТЕР 3/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

Регулатор на температура 2

ППК1408 150.00

Мал аудиозасилувач со TBA820M

ППК1409 60.00
ЕМИТЕР 4/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

Дигитален часовник со голем дисплеј - ППК А

ППК1410 260.00

Дигитален часовник со голем дисплеј - ППК Б

ППК1411 60.00

Дигитален часовник со голем дисплеј - ППК В

ППК1412 120.00

Скалично светло со предупредување

ППК1413 70.00
ЕМИТЕР 5/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

PIC дисплеј за компјутер - испрограмиран PIC18F2550

CHIP141 1300.00

PIC дисплеј за компјутер - ППК за THT верзија

ППК1414 60.00

PIC дисплеј за компјутер - ППК за SMT верзија

ППК1415 60.00

Стерео тон-контрола со TDA1524A

ППК1416 280.00
ЕМИТЕР 6-7/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

200W Hi-Fi засилувач во класа Д (двослојна)

ППК1417 320.00

Регулатор за AC колекторски електромотор - верзија 1

ППК1418 150.00

Регулатор за AC колекторски електромотор - верзија 2

ППК1419 120.00

Симулатор на присуство за заштита од кражба

ППК1420 210.00
ЕМИТЕР 8-9/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

140W засилувач со LM3886T во паралелна врска

ППК1421 220.00

Индикатор за 12V акумулатор

ППК1422 60.00

Повеќебојна светлечка ѕвезда

ППК1423 300.00
ЕМИТЕР 10/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

Електронски мозочен стимулатор - самолеплива маска

MASK141 100.00

Електронски мозочен стимулатор

ППК1424 200.00

ФМ мини-прислушкувач

ППК1425 60.00
ЕМИТЕР 11-12/2014
Напис Шифра Цена Нарачај

Светлечки тетраедар

ППК1426 140.00

Детектор на лага

ППК1427 100.00