Рубрика: Фототехника
Искористете ги максимално можностите на вашиот апарат
Автор: Филип Кралевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2002.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Ако некогаш ви се случило да ги подигнете своите фотографии од вашата локална фотолабораторија и потоа да се разочарате од нивниот квалитет, тогаш сигурно се прашувате кои се причините за тоа. Најдобар начин да ви помогнеме да го подобрите квалитетот на своите фотографии е да ги објасниме причините за најчестите грешки и да ги опишеме најважните функции кај малите компактни фотоапарати.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2002. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.