Рубрика: Аудио и видеотехника
Слеп слушен тест Marantz vs Onkyo
Автор: Владимир Филевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2002.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


CD плеерите веќе подолго време претставуваат примарен извор на задоволството наречено слушање музика. Во продавниците за hi-fi уреди може да се најде голем избор на разни модели на CD плеери од различни фирми. Да речеме дека сакате да купите CD плеер со цена од околу 350 марки (180 евра) и продавачите веднаш ќе ви понудат барем 5 – 6 различни модели за таа цена. Но кој CD плеер да го одберете? ЕМИТЕР ќе ви помогне во тоа.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2002. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.