Рубрика: Информатика
MSI 645 Ultra – Матична плоча
Автор: Драган Јованоски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2003.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Иновациите и изработката на хардверските компоненти се движат многу динамично и вртоглаво, се појавуваат многу производители - некои со проверен, но некои и со непроверен квалитет на понудениот производ, но отсекогаш важело правилото дека само подобрите опстојуваат. MSI 645 ULTRA матичната плоча според мое мислење би требало да го задржи епитетот на класата на "подобрите", бидејќи нуди извонредни перформанси пригодни подеднакво за обичните и за професионалните корисници. Благодарение на интернет кафето "Енигма" од Тетово, оваа матична плоча беше тестирана и оптоварена до максимум за да ги извлечеме карактеристиките во секој поглед.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2003. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.