Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2003.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Новите NH7 и KD7 плочи на ABIT;
Нови мастила за Ink-jet печатачи од Epson;
Компјутер што го штеди вашиот простор;
Фибер-оптички модем RS-485 од RAD;
Фотопечатач во џебно издание;
Автолак;
Fiat Stilo Multi wagon;
Мало, зелено - што е тоа?;
Renault Megane II;
Epson day 2002;
Sony Electronics CLIE-SJ20;
JBL creature;
Најевтиниот Lcd монитор;
Велемајстор-шаховски компјутер;
Lindows OS v2.0;
BusStation™ F5U100g;
Филм скенер;
Соларен полнач за мобилни телефони;
Linux во Јужна Кореја;
Спортска Opel Corsa;
BMW група - потврда за ЕКО производство

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2003. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.