Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/1999.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


SME model 10;
Diamond Rio PMP 500;
Pioneer A-607R;
Новиот Lindos LA100-D;
Virtualizer Pro DSP1000P на Beringer;
Електрониката на интернет;
Nokia 9800S;
Брз индустриски микроконтролер од IDT;
Hewllet-Packard officejet R60;
Покана за ICAMES 2000

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/1999. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.