Рубрика: Омнибус
Гаџети како новогодишни подароци
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2010.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Новогодишните и Божиќни празници, освен што се добра прилика за внес на празни калории и тестирање на отпорноста на алкохолни испарувања, секогаш се и добра прилика за некој свој близок да израдувате со пригоден подарок. Еве што ние избравме за нашите најблиски – којзнае, можеби ќе ви дадеме добра идеја?

Од многу приказни нема чаре. Затоа, наместо да трошиме простор на уводи, да го искористиме за преглед на нашите подароци. Уживајте, и среќни празници!

Star Wars како инспирација. R2D2 холографски часовник

Пепелник кој ви помага да се одвикнете од пушењето

УСБ ладилник за лименки, неодменлив за работа со лаптоп во природа

Боксер на УСБ приклучок за заплашување на колегите

Прекратете го времето со Судоку тоалетна хартија

Уништете ги доказите за уплата во обложувал-ниците со УСБ сецкач на хартија

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2010. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.