Рубрика: Омнибус
Прапорците силно ѕвонат, новогодишни желби се ројат
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-12/2019.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Новогодишната и божиќна еуфорија го сторија своето… не издржа срце јуначко, па моравме по секоја цена да дознаеме што ни подготвил најсимпатичниот дебелко на светот (после мене, секако smiley). Цената не беше мала, но кога е за нашите читатели, ништо не е скапо!

Значи, ние го сторивме своето – како и секоја година се потрудивме да го раси­пеме изненадувањето од кутиите под ел­ката. Но, се надеваме дека за возврат ви дадовме идеја како да го потрошите ново­го­дишниот буџет и вашите најмили да би­дат израдувани и да добијат соодветни и оригинални подароци.

Е па, да ги кренеме чашите и да наз­дра­виме, а празниците нека почнат!

На шест страници нудиме разновиден избор од интересни гаџети (или џиџиња ако повеќе милувате така) меѓу коишто може да најдете пригоден новогодишен подарок за секого

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-12/2019. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.