Рубрика: Омнибус
Елко, елко, порасни уште две-три педи…
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10-12/2018.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Иако мина подолго време од нашето заедничко дружење со Дедо Мраз, сепак “брадестиот” не нè заборавил. И, како и вообичаено, ја наполнил торбата со интересни подароци за да нè развесели и да нè израдува! Празниците можат да почнат!

Клучни зборови:
Добар избор за сите вљубеници во ноќното небо

Добар избор за сите вљубеници во ноќното небо (во PIX+)

За аудиофилите – AUDIO BLOCK MHF-800 во Алфа Аудио 

За аудиофилите кои сакаат големи работи во мали пакувања – AUDIO BLOCK MHF-800 во Алфа Аудио 

Спремни за забава – секогаш и секаде со SONY SRS-XB41

Спремни за забава – секогаш и секаде со SONY SRS-XB41

За фановите на видеоигри – ретро ламба во облик на Pacman

За фановите на видеоигри – ретро ламба во облик на Pacman

Остварете го своето право на квалитетен звук со Wharfedale од Зец електроникс

Остварете го своето право на квалитетен звук со пар звучници Wharfedale од Зец електроникс

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10-12/2018. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.