Рубрика: Омнибус
Хоо-хо-хо!
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Можеби сме престари за да веруваме во Дедо Мраз, но сепак подароците кои "тој" ги става под елката нè веселат и нè радуваат. И спонтано ни ги будат спомените на едни поубави времиња, кога верувавме и ја чувствувавме магијата, кога новогодишните празници ни беа едно сосема поинакво доживување.

Тогаш, да им се препуштиме на носталгијата и на спомените. И традиционално, скришум да ѕирнеме во торбата со подароци на симпатичниот брадест дебелко облечен во црвено-бела комбинација и да видиме што подготвил за оваа новогодишна ноќ! Во овој напис ви претставуваме дваесет и еден интересен гаџет како предлог за новогодишен подарок.

Клучни зборови:

Малку поинаква "шоља" за вашето кафе.

"Роботизиран" прибор за на маса ;о)

Еко-решение за неважечки кредитни картички: рециклирање во трзалица.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.