Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 11/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Nikon Coolpix S1000;
Џиновски меур од сапуница во нашата галаксија;
Latitude Z - лаптоп на DELL со безжично полнење;
Сопствен пикосателит за 8000 долари;
Циклус популарни астрономски предавања по седми пат;
"Мобилка" што ќе се полни од воздух;
Внимавајте, Facebook;
Мајкрософт Визија 7;
Нови македонски фонтови;
Audium AS1001 - 100W засилувач погонуван од 1,5V батерија!?;
"Паметен" плеер на LG;
Небото над Македонија во ноември;
Црните дупки во костец;
Научниците успеале да обликуваат наножици во 2Д и 3Д структури

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 11/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.