Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Windows mobile 6.5;
Уште новости од MAXTV;
Бактерија кандидат за астронаут;
Бомби кои пошумуваат;
ДТВ транзиција во САД;
Со самоградба до ѕвездите;
Радиоаматерска активност од Голем Кораб;
Прва радиоаматерска врска преку месечината на 6м опсег;
Нов тип на ладење на електронските уреди;
Вода и на Месечината?;
Има ли нашиот мозок "Recycle bin";
Грамофон со вграден MP3 енкодер;
LED за автомобилски фарови со осветление од 850LM;
Logitech со два нови производи;
Месечевиот роботски лендер;
Првиот blu-ray плеер на Toshiba;
10 факти за затемнувањата;
Оружје во космосот

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.