Рубрика: Информатика
Nero StartSmart
Автор: Анѓеле Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2005.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Сакате да си направите свое аудио CD, имате податоци кои моментално не ги користите а просторот што тие го зафаќаат ви е потребен, имате компјутер кој има CD\DVD снимач?!! Нема потреба веќе да се нервирате, ЕМИТЕР со задоволство ви го претставува Nero StartSmart...

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2005. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.