Рубрика: Информатика
Nero 8
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2007.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Според многу корисници кои имаат потреба од често преснимување на CD/DVD/HD медиуми, пакетот Nero на германската компанија Nero AG, отсекогаш се наоѓал на врвот, наметнувајќи се како потполно и комплетно решение за преснимување и креирање на мултимедијални содржини. Новата осма верзија на овој "култен" програм, наречена едноставно (и не баш инвентивно, но зарем е тоа важно) Nero 8, доаѓа со нов кориснички интерфејс, нови карактеристики и различни апликации. Nero 8 ги задоволува сите потреби на корисникот за работа со мултимедијални содржини и без никаков проблем ќе работи со сите верзии на CD/DVD/HD формати.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2007. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.