Рубрика: Информатика
Nero 9... за 9-ка?
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Популарниот и неизбежен NERO стигна до својата деветта генерација. Поинаков изглед, побогат со функции….но дали сето тоа е неопходно?

Мислењата несомнено ќе бидат поделени. На една страна ќе бидат практичарите на кои им е потребна само стабилна и проверена алатка за "режење дискови", а на другата, љубителите на "џиџи-миџи" додатоците во софтверите, наџиџаните интерфејси и сл. Од неутрална гледна точка….овој пат можеби малку претераа креаторите на овој популарен програмски пакет. И двата гигабајти простор на хард дискот кој треба да се издвои за негова инсталација сведочи за тоа. Но, пред да донесеме каков било заклучок – да погледнеме со што има да се пофали деветтата NERO генерација.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.

Статии со слична содржина