Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2005.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Решенија за Владите;
Киа Спортаж - втора генерација на рекреативно спортскиот теренец;
Новите ѕвезди на EuroNCAP;
Касини го фати прометеј на дело;
Нова соработка на ХП со Панасоник;
Отворениот софтвер со помалку дупки од конкуренцијата;
Нова сигурносна дупка во интернет интернет пребарувачот - MSIE;
Елонгација (конјукција, транзит, окултација, опозиција, квадратура);
Пронајдена е маглина со аматерски телескоп;
Новитети за 2005 - ревеловиот ХЕ-162А-2 народен ловец;
Нов Кинески вселенски контролен центар;
Кратерот Hale на Марс;
Рено Радианс - Рено креира и камиони;
Враќањето на Commodore 64;
Gigabyte 3D кулери - PCU21-FD и PCU21-VG;
Модерни автомобили со пареа како погон?
Руска база на Месечината до 2020 година;
Тетис одблиску;

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2005. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.