Рубрика: Информатика
Нова понуда на уреди за малите бизниси од HP
Автор: Невенка Стојановска
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Неодамна ХП претстави неколку нови уреди погодни за употреба на малите и средни бизниси. Уредите се едноставни за употреба и не бараат особено експертско познавање во ИТ-доменот за нивна инсталација и започнување со употреба, што ги прави идеални за оваа целна група. Од оваа група производи во овој напис во неколку реда ќе ви ги претставиме производите коишто го "фатија" нашето око.

Претставени се следниве уреди: HP Officejet 6000 Printer series; HP Officejet 7000 Wide Format Printer; HP Scanjet N6350 Networked Flatbed Document Scanner; HP Mini 1101 Notebook PS; HP Probook s-series

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.