Рубрика: Информатика
NAS уреди или File Sharing - прашањето е сега!
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Потребата од складирање податоци на едно место и можноста за едно¬времен пристап кон истите од страна на повеќе корисници истовремено е секојдневие. Без разлика дали се работи за домашна мрежа или мрежа во рамките на едно претпријатие. File Sharing е долгогодишно решение, како и наменските сервери. Дали тоа е доволно?

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.