Рубрика: Електротехника
Maktec M920 и MT811 - алати за секого
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Производите на Makita кои се познати под брендот Maktec, не претставуваат само обични производи како и многу други од рангот на алатки за домашна употреба. Maktec алатите се наметнуваат како одличен избор за квалитетен производ кој не се етикетира како алат со високи цени. Производите Maktec се произведени во погоните на Makita според строгите стандарди кои ги спроведува оваа компанија, со најновите и најмодерните технологии. Овие производи првенствено се наменети за сите оние кои очекуваат високи перформанси, можен алат и квалитетно завршена работа, а при тоа не се подготвени да платат многу висока цена.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.