Рубрика: Електротехника
Јануарска промотивна понуда за алати MAKITA и MAKTEC
Објавено на 16.01.2023 - 16:15

По празниците кои поминаа, време е да засукаме ракави. Во периодот од 16 до 31 јануари оваа година претставникот на Макита за Македонија, ЛОТУЛС лансира промотивна кампања со намалени цени за алатите од MT серијата на MAKITA и MAKTEC.

Поради ограничениот број производи, кампањата ќе се одвива по принципот "кој прв плати, тој добива", сè до завршување на залихата. Притоа мора да нагласиме дека залихите на некои од производите се со ограничени количини, па е можно дел од нив да завршат уште во оваа прва недела од промоцијата.

За поголеми порачки во вредност од 100 000 денари или повеќе, купувачите добиваат и избран подарок.

За повеќе информации секако посетете ги веб и фејсбук страниците на Лотулс.

- Комерцијална презентација -

Клучни зборови: