Рубрика: Електротехника
DeWalt електрични рачни алати
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Електричните алати DeWalt за сите професионалци се познати како алати со висок квалитет кој секогаш бил високо рангиран во светот на професионалните електрични алати. Јасно, квалитетот има и своја цена. Затоа компанијата DeWalt, за да го направи својот алат подостапен за своите клиенти, а со тоа и значително поприфатлив во споредба со конкуренцијата, значително ги намали цените на повеќето алати од својата широка палета производи. Така, алати кои до скоро беа достапни само за професионалците, сега со својата цена ќе бидат достапни и за аматерите, или ако сакате – куќните мајстори.

Прикажани се рачната глодалка DW680, кружна пила D23620 и чекан за рушење D25899K.

рачна глодалка DW680

рачна глодалка DW680

чекан за рушење D25899K

чекан за рушење D25899K

кружна пила D23620

кружна пила D23620

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.