Рубрика: Електротехника
Големи аголни брусилки Makita GA9010C, GA9020, GA9030C и GA9040C
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 6/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Макита GA9010C

Компанијата Makita Inc. која е производител на врвни висококвалитетни професионални алати, во својата широка палета на производи секојдневно додава нови модели со значително подобрени перформанси. Во оваа прилика, решив да ви претставам четири модели на компанијата од линијата на аголни брусилки, моделите GA 9010C, 9020, GA9030 i GA9040. Аголните брусилки се алат кој има голема употреба во компаниите во машинската индустрија, каде практично и е невозможно да се замисли успешна работа без ваков тип на алат. Која било браварска работилница задолжително во својата колекција на алати мора да има барем една аголна брусилка, па корисниците на овој алат многу добро знаат да ценат модел со високи перформанси, стабилен и сигурен при работа. Моделите на Макита во ваков случај се идеален избор.

Клучни зборови:
Макита GA9010C

Макита GA9010C

Макита GA9020

Макита GA9020

Макита GA9030

Макита GA9030

Макита GA9040S

Макита GA9040S

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 6/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.