Рубрика: Телекомуникации
Test: SonyEricsson W610i
Автор: Петар Аврамовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Вистинско задоволство е да се има в рака лесен 95-грамски телефон со дебелина од 14mm, со совршен дизајн и портокалова метализирана заднина... Вградената камера со резолуција од 2 мегапиксели е од фамилијата Cybershoot, со вграден автофокус и дополнително осветлување. Телефон со четирибанден GSM комуникатор, кој со притисок на едно копче се претвора во портабл можна музичка машина. Вистински избор на телефон со извонредни акустички перформанси и комуникациски способности преку EDGE, стерео bluetooth и интернет. Телефон кој со право го заслужува префиксот "W", како епитет за одличен вокмен.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.