Рубрика: Телекомуникации
Молњата на HTC
Автор: С. Ј.
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 5/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


HTC Thunderbolt е одамна најавуваниот модел на HTC кој моментно го рекламираат како уред којшто мора да се поседува. Се работи за моќен телефон со добри технички карактеристики, кој, за жал, се сомневаме дека ќе го видиме во скоро време кај нас бидејќи е направен да функционира исклучително на 3G или 4G мрежа (не и на GSM). Не ни останува ништо друго освен "на хартија", во кратки црти, да објасниме што сä нуди оваа "молња" на HTC и дали големите најави и прогнози биле реални или се работи само за добар маркетинг.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 5/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.

Статии со слична содржина