Рубрика: Телекомуникации
HD/SD Wireless Camera system на Nucoom
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Од HD/SD Wireless Camera Systems преку дигитални портабл предаватели/приемници за надворешни преноси, компанијата NUCOOM продолжува со иновации и развој во микробрановите системи, интегрирајќи ги дигиталните (COFDM и DVB-S) и аналогните начини на модулација и вградувајќи во системите Test Pattern генератори и програмабилни идентификатори. Како тоа се одвива во практиката можете да се информирате во овој кус напис.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.