Рубрика: Аудио и видеотехника
Тест: Sony NWZ-A826 - нова дефиниција на слобода на движење
Автор: Невенка Стојановска
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Еве нé уште еднаш исправени пред предизвикот да го тестираме новиот МП3 плеер на Сони. Го натеравме да оди до границите на неговата издржливост, ги проверивме неговите функции и опции. Она што го откривме е дека овој мал уред крие прекрасен и можен глас, чистина на звукот изненадувачка за ваков вид уреди и видеоквалитет со кристално јасен израз. Сепак, отсуството на некои од можностите кои ги поседуваат плеерите дури и од пониската класа е нешто на што треба да поработат. Но, да почнеме со ред...

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.