Рубрика: Електротехника
Верижни пили Makita UC3020A, UC3520A и UC4020A
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 5/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Верижните пили се алат којшто првенствено го користат професионалците во дрвосечачката и градежната индустрија, но е и неопходен и незаменлив алат за пожарникарите. Секако, овој алат го пронаоѓа своето место и во домашни услови, кога е потребно да се "среди" дворот со сечење на некое дрво или, пак, при сечење на огревно дрво. Компанијата МАКИТА и во оваа област има понуда на висококвалитетни производи, што не е чудно ако се земе предвид нејзиното долгогодишно искуство. Во оваа прилика ќе ви претставам три модели на верижни пили произведени во погоните на MAKITA - UC3020A, UC3520A и UC4020A, кои со оглед на одличните перформанси и квалитетната изведба, со сигурност многу бргу ќе го пронајдат своето место на пазарот.

Клучни зборови:
Макита UC3020A

Макита UC3020A

Макита UC3520A

Макита UC3520A

Макита UC4020A

Макита UC4020A

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 5/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.