Рубрика: Електротехника
Ротациски чекани Makita HR3000C и HR4010
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 3/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Ротациони чекани (Rotary Hammer) се задолжителен дел од колекцијата алати што вработените во градежната индустрија мора да ги имаат. Јасно, овој алат треба да биде издржлив, цврст и да овозможи сигурна работа. Јапонската компанија Makita, која припаѓа на самиот врв на пеоизводители на електрични алати за градежништвото, од својата широка палета на висококвалитетни производи на пазарот нуди два токму такви ротационите чекани, HR3000C и HR4010C.

Клучни зборови:
Макита HR4010C

Макита HR4010C

Макита HR4011C

Макита HR4011C

Макита HR3000C

Макита HR3000C

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 3/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.