Рубрика: Електротехника
Сезонска понуда на Procraft во Лотулс
Автор: Невенка Стојановска
Објавено на 05.09.2023 - 16:15

Реализирањето на домашните поправки, преправки, градинарски уредувања и хоби-проекти секако е полесно со вистинскиот алат во рака. Сите домашни ентузијасти секако ќе ги израдува новата понуда од една од најреномираните компании за продажба на алат на македонскиот пазар – Лотулс, кои повторно стокмија интересна понуда за нив.

Месец септември го отвора сезонската понуда на алати од марката Procraft. Засега се презентирани два модела на акумулаторска верижна пила и острилка за ланци, но понудата не завршува тука. Залихите од оваа промоција се мошне ограничени, а резервации не се можни, така што побрзајте да ја искористите оваа понуда за докомплетирање на вашиот професионален или домашен сет алати.

Повеќе информации за оваа и другите понуди од Лотулс може да најдете на нивната фејсбук страница тука

Клучни зборови: