Рубрика: Електротехника
Циркулар на батерии BHS 630RFE
Автор: Мики Крстевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2013.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Кога се изведува некој градежен зафат, или при изработка на каков било тип столарија, незаменлива е примената на циркулар. Доколку, пак, станува збор за безжичен циркулар, тогаш од работењето ќе извлечете максимална ефективност. Поради квалитетната изведба на BHS 630RFE, со две литиумски батерии од 18 V и моќен мотор од 750 W, нема да зажалите што ќе инвестирате во ваква машина.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2013. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.