Рубрика: Електротехника
Убодна пила MAKITA JV 0600K
Автор: Мики Крстевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 6/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Убодната пила е незаменлив алат, како за професионална употреба така и за домашна употреба. Големиот дијапазон на примена на убодната пила го прави исплатливо инвестирањето во ваков тип алат, дури и во домашни услови. Оваа инвестиција станува уште поисплатлива доколку станува збор за алат од Макита, бидејќи убодната пила MAKITA JV 0600K се одликува со извонреден квалитет, прецизност, прегледност и лесно маневрирање при работата.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 6/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.