Рубрика: Електротехника
Дупчалка на батерии MAKITA BDF444RFE
Автор: Мики Крстевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 9/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Кога работата треба да се заврши брзо и ефикасно, без развлекување продолжни кабли или дополнително напојување, тогаш несомнено треба да се набави машина која за напојување користи батерии. Во овој текст ќе биде претставена бежичната дупчалка MAKITA BDF444RFE, која ќе ви причини задоволство во работата со нејзината лесна и компактна изведба.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 9/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.