Рубрика: Електротехника
Ударна дупчалка Makita BHP 459
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2013.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Широкиот спектар за избор на разни типови електрични алати е препознатлив за компанијата MAKITA. Една реномирана компанија од ваков ранг секојдневно ги следи и ги применува новите технолошки решенија, па така на своите потрошувачи во секој момент им нуди врвен алат со високи преформанси. Во случајов ќе ви ја претставам дупчалката BHP459RFE, која користи посебен мотор без четкички, со што во голема мера се зголемуваат перформансите при работа. Се работи за алат кој се сместува и во групата ударни алати, па така неговата примена е проширена во повеќе области.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2013. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.