Рубрика: Електротехника
Електрична дупчалка за дупчење под агол
Автор: Петар Аврамовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 5/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Инженерите на Макита направија електрична дупчалка за дупчење на големи дупки на места со отежнат пристап која е идеална за електричарски, водоинсталатерски, столарски и општи дејности кои бараат квалитетно и олеснето дупчење со голема моќност, висок момент на ротација, а сето тоа сместено во мала компактна агловна дупчалка.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 5/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.