Рубрика: Електротехника
Нова батерија МАКИТА BL1840 18V/4Ah
Автор: Мики Крстевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 11/2013.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Макита ја промовираше новата батерија со капацитет од 4 Ah која ќе понуди многу поголем временски капацитет на експлоатација на вашите акумулаторски уреди. Батеријата нуди и низа други поволности кои ќе бидат објаснети во овој текст.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 11/2013. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.