Рубрика: Електротехника
Електричен чекан за демолирање, MAKITA HM1203C
Автор: Петар Аврамовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 6/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Ако сакате да се пробивате низ ѕидови како дух, ако сакате да го парчосувате и дробите цврстиот бетон како да е парче сирење, да го откорнете стариот дрвен под или едноставно комплетно да ја демолирате целата стара куќа како да ја издувал волкот од приказната за "Трите прасиња", а при тоа да не затрепери ниедно мускулче на вашите раце, правиот избор се машините за демолирање со интензивно ударно дупчење од асортиманот на Макита.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 6/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.