Рубрика: Електротехника
Кршачки и уривачки чекани Makita HM1810, HM1202C и HM0860C
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Макита HM1810

Производите на јапонската компанија МАКИТА сé почесто се избор на професионалците од областа на изведба и монтажа во градежништвото. За високите перформанси и квалитетот на производите на оваа реномирана компанија досега имаме пишувано во неколку наврати. Во оваа прилика ќе ви претставиме три кршачки чекани наменети за кршење и уривање, кои се во самиот врв на производи за ваква намена. Тоа се моделите HM1810, HM1202C и HM0860C.

Клучни зборови:
Макита HM1810

Макита HM1810

Макита HM1202C

Макита HM1202C

Макита HM0860C

Макита HM0860C

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.