Рубрика: Фототехника
ФотоЕМИТЕР мај 2008
Автор: Емилијан Иљоски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 5/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Продолжува "Фотоемитер", нашата рубрика каде што читателите ги презентираат своите фотографии и при тоа освојуваат вредни награди, но истовремено преку коментарите и советите од нашиот фотоселектор имаат и можност да ги подобрат своите фотографски вештини. Во овој број како најдобри се прогласени фотографиите на Гордана Аџиева, Александар Георгиев и Фросина Илиевска, но уште неколку други влегуваат во изборот за годишната изложба и признанија.

Во мајското издание на конкурсот се наградени следните 3 фотографии:
Прва награда (печатач HP Deskjet D1460): Гордана Аџиева за фотографијата "Blast from the past”.
Втора награда (бежична тастатура со глувче Labtec desktop 800): Александар Георгиев за фотографијата "Backstage”.
Трета награда (професионални слушалки со микрофон Genius HS-04A): Фросина Илиевска за фотографијата "Teardrop".

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 5/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.