Рубрика: Фототехника
ФотоЕМИТЕР април 2008
Автор: Емилијан Иљоски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Продолжува "Фотоемитер", нашата рубрика каде што читателите ги презентираат своите фотографии и при тоа освојуваат вредни награди, но истовремено преку коментарите и советите од нашиот фотоселектор имаат и можност да ги подобрат своите фотографски вештини. Во овој број како најдобри се прогласени фотографиите на Владимир Луковиќ, Мартин Димитриевски и Елена Ѓорѓиевска, но уште неколку други влегуваат во изборот за годишната изложба и признанија.

За априлското издание на конкурсот пристигнаа 142 фотографии од 31 автор, од кои се наградени следните 3 фотографии:
Прва награда (Печатач HP Deskjet D1460): Владимир Луковиќ за фотографијата "I dont care”.
Втора награда (Звучници со сабвуфер Labtec Pulse-285): Мартин Димитриевски за фотографијата "Massive".
Трета награда (Веб-камера MS 1001): Елена Ѓорѓиевска за фотографијата "Фонтана".

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.